E-MEZUN nedir?

E-MEZUN nedir?

06.03.2018 471

E Mezun; Meslek ve teknik eğitim kurumları mezunlarının iş gücü piyasasındaki durumunu belirlemek, eğitimle bireye kazandırılan mesleki yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin zayıf ve güçlü yönlerini belirlemek amacıyla "Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" projesidir. TÜM MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZİN BU PORTAL ÜZERİNDEN KAYIT YAPMALARI İŞ BULMA İMKANI VE TAKİPLERİ İÇİN FAYDALI OLACAKTIR.

 

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yükseköğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmış olan e-mezun portalına kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Mezun öğrencilerimizin dikkatine!

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yükseköğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Bu kapsamda mezun öğrencilerimiz e-mezun portalına kayıt yapmaları gerekmektedir.

E-Mezun için tıklayınız.