KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkileri geliştirmek ve gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla;  Bakanlığımız ile Pakistan İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği arasında imzalanan “Cinnah Genç Yazarlar Ödülü Kompozisyon Yarışması´nın Uygulama Usul ve Esasları´´ çerçevesinde adı geçen Büyükelçilik tarafından,  2016 ve 2017 yıllarında düzenlenen ve  geleneksel hale gelen yarışmanın bu yıl konusu “Tarihin ve Turizmin Buluştuğu Kardeş Ülke Pakistan” olarak belirlenmiştir.

Bilgilerinizi ve söz konusu yarışmanın, bir örneği ekte gönderilen şartnamede belirtilen hususlar dikkate alınarak,okulunuz 11 ve 12. Sınıf (Lise 3, 4) öğrencilerine duyurusunun yapılması, hazırlanan eserlerin 20.04.2018 mesai bitimine kadar müdürlüğümüz ortaöğretim bölümüne gönderilmesi hususunda; ilgililere duyurulur.

19.03.2018 793