MATEMATİKÇİLER KONFERANSI

Matematikçiler Derneğinin, matematik ve matematik eğitimi alanlarındaki uzman bilim insanlarını buluşturmak amacıyla 27-29 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye geneli  tüm ilkokul, ortaokul, lise okul öğretmenlerine yönelik, ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda "Uluslararası Matematik ve Matematik Eğitimcileri Konferansı (ICMME 2018)" düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden        ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul müdürleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, konferansa katılmak isteyen okulunuzda görev yapan öğretmenlerden hiçbir ücret talep edilmemesi,  derslerin aksatılmaması  ve gönüllülük esasına göre yapılması hususunda; ilgililere duyurulur.

13.03.2018 828