MESLEK LİSESİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR

MESLEK LİSESİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR

22.04.2021 492

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor.

Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; öğretmenleriyle birlikte, okulun bulunduğu mahallede, bulunmadığı takdirde sırasıyla ilçede veya İl içinde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki kişilerin; evlerinin bölümlerinin küçük bakım ve onarımlarının, evlerinde bulunan kullanılamaz veya eskimiş durumdaki eşyalarının tamir ya da değişim gerektiren küçük onarımlarının, hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ya da yardımların, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilin de yerel imkanlarla yapılmasıdır.

Bu kapsamda okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin öncülüğünde proje ekibi kurularak çalışmalara ivedi olarak başlandı. Abdurrahmangazi Mahallesi muhtarı Gürdal AKYÜREK ile okul müdürümüz Orhan GÜLEŞCE arasında yapılan istişareler sonucunda mahallemizde belirlenen 6 AİLEMİZE ilk etapta; Vanımızın hayırsever iş insanlarından olan Taşkın AKAN tarafında okul müdürümüze teslim edilen 6 adet gıda ihtiyaç kartı komisyon üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Ve okul idareci ve öğretmenlerimizin kendi aralarında nakti olarak topladıkları paralar 8 AİLEMİZE teslim edildi.

Ayrıca okulumuz bünyesinde bulunan Bilişim Teknolojileri ve Elektrik/Elektronik Alan şefi öğretmenlerimiz bu AİLELERİMİZİN giderilebilecek araç ve gereç tamiratları ve aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi noktasında evlerde inceleme yaptı. Ramazan ayında sonra teknik işlemleri için AİLELERİMİZLE bir daha görüşmek üzere sözleştik.

Bizler siz AİLELERİMİZİN her zaman yanındayız.

22-04-202122-04-202122-04-202122-04-2021