MUNCL 2018 KONFERANSI

İstanbul ili Üsküdar ilçesinde faaliyette bulunan Çağrıbey Anadolu Lisesi Müdürlüğünün; 9-11 Mart 2018 tarihinde, Türkiye geneli tüm lise  öğrencilerine yönelik, gençlere küreselleşen dünya problemlerine çözüm üretme şansı tanıyarak; modern tartışma kültürünü geliştirmek amacıyla ekli şartname esasları doğrultusunda, İngilizce dilinde "Çağrıbey Anadolu Lisesi 3. Model Birleşmiş Milletler Konferansı" düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm  yasal düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul müdürleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması hususunda; ilgililere duyurulur.

13.03.2018 454